Gisteren, 1 oktober 2014,  was het dan zover!

De opening van DE markthal in Rotterdam door niemand minder dan koningin Maxima.

In een korte tijd hebben we met z’n alle een ontzettend mooie winkel de grond uit gepompt. Ik heb al eens eerder een stukje over de winkel Habitas geschreven en sinds September heb ik de eer om deel uit te  maken van het team! Dag in dag uit praten met klanten over wat je het liefste doet…. is er een betere baan ?? volgens mij niet!

We waren allemaal stiekem toch wel super zenuwachtig maar ik heb geprobeerd om zoveel mogelijk te filmen. We konden aan de achterkant van de winkel zien dat Maxima aan kwam en we stonden dus mijn zn alle op een rij voor het raam. Zwaaiend naar Maxima zwaaide ze terug wat ons natuurlijk helemaal in extase bracht.

Vervolgens was de grand opening met muziek dansers en nog veel meer en kwam uiteindelijk Maxima even kort in de winkel kijken. Dit bezoek begon met ‘Ja ik had jullie al zien zwaaien aan de andere kant’ en ze vertelde dat ze de winkel ontzettend mooi vond.

Toen Maxima het pand weer verliet rende wij natuurlijk direct weer naar het raam aan de achterkant waar Maxima weer naar ons zwaaide en wij naturlijk super hard terug zwaaide!

Een dag om nooit te vergeten! Kom jij ook en keer kijken in de markthal? We hebben ontzettend leuke artikelen bij Habitas  van bakspullen tot fruit(slow)juicers en van inductieplaten tot kaasraspen! Kom langs en laat je verassen door wat de markthal je allemaal te bieden heeft!

 

Liefs Kim

Advertenties